Tendintele sunt in curs si nu ne putem opri sa ne gandim la coafurile impletite pentru sezonul viitor. Le puteti vedea in coafuri de nunta cu parul liber , stranse intr-un mod foarte natural, cu bucle si tot felul de accesorii. Parul ondulat este, de asemenea, unul dintre cele mai alese de miresele actuale, mai ales ca poate fi impodobit cu cele mai bune accesorii, cu coroane de flori, atat naturale cat si liofilizate.

Sa vedem cele mai noi tendinte de tunsori si coafuri mireasa care se poarta in acest an!

Este important sa tineti cont de faptul ca pentru a obtine corect coafura, trebuie sa aveti ajutorul unor profesionisti , care ofera o propunere personalizata pentru ca dorintele fiecarei mirese sa devina realitate in ceea ce priveste parul ei, chiar mai mult, ziua nuntii ei, zi in care va fi centrul atentiei si in care vrea sa se simta unica fara a renunta la personalitatea ei. Pentru a face acest lucru, inainte de a recomanda sa faceti un diagnostic bun pentru a cunoaste nevoile fiecarui fir de par: hidratare, nutritie, igienizare a parului, tratament la nivelul scalpului. .. astfel incat parul sa para stralucitor si perfect in ziua ta mare.

Singura tendinta pe care o recomanda specialistii este parul bine ingrijit si finisajele naturale .Sa combini o mireasa in ziua nuntii sale este expresia maxima a creativitatii si a muncii bune. In galeria pe care ti-am facut-o, vei vedea doua dintre propunerile ei de coafuri pentru acest an: o coafura impletita inalta in cel mai pur stil Frida, in care propunerea ei este de a scobi impletiturile odata ce au fost colectate pentru a da un aspect mai casual si care va mai bine impletit cu coafura sau aranjamentul de flori al capului pe care decideti sa-l purtati in ziua nuntii. Si o impletitura simpla si neteda, cu un finisaj original, cum ar fi impletitura de snur sau doua capete, elegant, simplu si mai vizual decat impletitura clasica in trei fire. O coafura mai traditionala, in acelasi timp eleganta si senzuala.

Indiferent de moda, ar trebui sa alegem o coafura cu care suntem favorizati si noi insine, sa nu ne simtim deghizati si care sa se potriveasca stilului si caracteristicilor noastre.

Vom putea face aproape orice coafura. Impletituri foarte frumoase pe o parte sau pe spate. De asemenea, cocuri inalte cu mult volum si cocuri minimaliste romantice.

Stilul tunsorii va marca designul coafurii, dar se pot face multe lucruri: aplicatii fantastice cu impletituri, de exemplu, aspect super trendy, cu parul din spate cu super volum sau naturalete in starea ei cea mai pura.