Bărbații sunt unii dintre cei mai pretențioși cumpărători, mai ales atunci când vine vorba de îmbrăcăminte. Din fericire, Shopsy nu se teme de o provocare, așa că am reușit să găsim trei jachete de primăvară pentru bărbați care îl vor satisface sută la sută pe soțul tău.

Nu vă lăsați soțul dvs. să vă convingă că va petrece încă un sezon într-o jachetă uzată. În schimb, arată-i trei opțiuni care sunt mai mult decât la modă. Modelele pe care le-am ales pentru primăvară oferă, de asemenea, confort maxim și funcționalitate, ceea ce este ceea ce îi interesează cel mai mult pe mulți bărbați. În același timp, sunt extrem de versatile și se potrivesc nu doar treningurilor și blugilor, ci și stilurilor elegante. 

În acest an, o mare selecție de modele de jachete la modă https://shopsy.com.ro/geci-barbati – de la piele, tweed până la variante patchwork. Cunoscând cerințele și nevoile bărbaților, am selectat cele mai bune jachete de primăvară.

Jachetă bomber la modă

Aveți un fan al fotbalului acasă? Atunci ar trebui să-și cumpere o nouă jachetă pentru bărbați pentru primăvară – un bomber elegant. Acest model în acest an bate recorduri de popularitate și se combină cu literalmente totul, chiar și cu pantaloni de costum. 

Clasici din piele 

Soțul tău nu trebuie să meargă pe motocicletă pentru a purta o jachetă de piele. O jachetă clasică de motociclist va fi o alegere bună pentru sezonul demi. O recomandăm în special pentru bărbații care se limitează la o singură îmbrăcăminte exterioară pe sezon. 

Dacă doriți să aveți grijă nu doar de aspectul la modă al partenerului dumneavoastră, ci și de confortul său, asigurați-vă că alegeți o jachetă bărbătească din piele naturală https://shopsy.com.ro/geci-de-piele-barbati. Da, este mai scumpă, dar incomparabil mai confortabilă la purtare și mai durabilă decât analogii sintetici. Vă garantăm că soțul dvs. vă va mulțumi pentru asta. 

Jacheta din denim – o investiție de ani de zile a devenit un hit

Mulți bărbați abia așteaptă să fie suficient de cald pentru a purta o jachetă din denim. Sperăm că și tu îți poți încuraja partenerul să investească în acest clasic la modă. 

O jachetă din denim închisă la culoare, cu o croială regulată, nici prea largă, nici prea strâmtă, este un ideal de primăvară pentru orice bărbat care va fi util nu doar anul acesta. Cumpărați-i soțului dvs. o jachetă din denim similară și nu se va despărți de ea ani la rând. 

Jachete matlasate

Pentru a reface colecția de jachete de bărbați la modă pot fi modele matlasate, care vor fi foarte populare și solicitate în rândul sexului puternic. În funcție de varianta de matlasare, jachetele la modă vor arăta diferit – mai conservatoare și stricte sau, dimpotrivă, ușoare și casual. Jachetele matlasate pentru bărbați sunt prezentate sub formă de modele izolate pentru toamnă și iarnă, și opțiuni ușoare pentru primăvară.

Pulovere de vânt

Una dintre cele mai ușoare opțiuni pentru îmbrăcămintea exterioară pentru bărbați va fi windbreakers la modă, care sunt deosebit de populare în sezonul primăvară-vară. Jachetele bărbătești tip windbreaker sunt ideale pentru sezonul relativ cald, când încă nu este atât de cald și vânt afară. Jachetele windbreakers pot fi cu croială dreaptă, unele dintre ele sunt completate cu manșete elastice cu dungi contrastante, în timp ce altele au un stil minimalist.

Jachete sport

Pentru a completa trecerea noastră în revistă a jachetelor bărbătești la modă – modelele sport, fără de care cu siguranță niciun bărbat nu se va lipsi în garderoba sa. Chiar dacă tânărul tău nu este un sportiv, o jachetă în stil sport sau sport-chic trebuie să fie cu siguranță prezentă în garderobă. Astfel de modele vă vor permite să creați un arc bărbătesc discret, luminos și în același timp elegant.